Home pagina

Home

Biografie

Ik ben een mens

Ik ben een enthousiaste verhalenverteller die graag speelt en inspeelt op de omgeving en zijn publiek. Een podiumbeest, die open, direct en kritisch is. Maar die ook met een hele bak humor komt. Stiekem een mens die verrassend kwetsbaar is. En daarmee verbinding maakt en de conversatie start. 

Als publiek spreker kunt u mij inhuren om een goed verhaal te vertellen dat aansluit op uw evenement of organisatie. Deze opdracht kan specifiek en gedetailleerd zijn of een heel open concept hebben. Na persoonlijke gesprekken met u ga ik nadenken en het verhaal schrijven. Er zullen een of meer feedbackmomenten zijn gedurende het proces van schrijven. 

Die een echte verhalenverteller is

In 2018 heb ik mijn eerste verhaal verteld bij een verhalen-vertelavond. Het was voor mij liefde op het eerste gezicht. Hier kan ik oprecht en open vertellen zonder barrière. Ik neem het publiek mee in hun beleving en zo raak ik de mensen. Zo ontstaan er mooie momenten die ontroeren en inspireren. 

 Door het vertellen van een verhaal kan je oprecht en open zijn. Ik hou er van om zo mensen te ontroeren en te inspireren. Vol vuur vertel ik over leven, liefde en alles wat er bij komt kijken. Er ontstaat door verhalen een mooi gesprek. 

Ziep

Woorden kunnen niet alles zeggen, daarom speel ik met vormen. Als Ziep geef ik via kleuren en vormen expressie aan wat ik voel.

In 2019 heb ik mijn eerste A4-tje helemaal volgetekend en ben ik niet meer gestopt.

Ook dat is een hele mooie ontdekkingstocht. Lekker spelen en puzzelen en expressie geven aan, tja, eigenlijk alles.

Ik hou van het podium, dus bekijk meer van Storyteller Ziep op Youtube.